İstanbul Gündemi

Şehidimizin adı Sarıyer’de yaşayacak

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Haziran 2022 Salı 10:48

Sarıyerlilerin boş zamanlarında huzur ve güven içinde dinlenebileceği ve çocukları ile zaman geçirebileceği yeşil alanları genişletmeye yönelik çalışmalarına aralıksız devam eden Sarıyer Belediyesi, “1981 yılında şehit olan Mehmet Cıvak’ın adını Ayazağa’da tamamen yenilediği parka verdi.

Zemini yenilendi, peyzaj çalışması yapıldı

Toplamda 292 bin 75 metrekare yeşil alan üzerinde çalışmalar yapan Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri oyun gruplarını ve zemini yeniledi, peyzaj çalışması yaptı.

“Bu park çocuklarımızın nefes alacağı bir yer”

Parkın açılışında konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Çok zor günlerden geçiyoruz. Bu park çocuklarımızın nefes alacağı bir yer. Boş bulduğumuz alanlara kreş, kültür merkezleri, eğitim merkezleri yapıyoruz. Bizler var olan problemlere geçici çözüm değil kalıcı çözüm bulmak için varız.  Hep birlikte daha çok çalışacağız. Birlik beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece problemlerin üstesinden geleceğiz. Vatanın var olmasını sağlayarak, canını kanını ortaya koyarak mücadele veren şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi