İstanbul Gündemi

Şehit Yakınları Ve Gaziler İlçe Protokolü İle İftarda Buluştu

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
15 Haziran 2017 Perşembe 19:45

Esenyurt Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen Şehit yakınları, Gaziler,  Sivil Toplum Kuruluşları,  Muhtarlar ile İlçe protokolünün de katıldığı iftar programı gerçekleştirildi.

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen iftar programında ilçe kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu ve Siyasi parti ilçe başkanları da yer aldı.

Dua ve İlahi öncesi katılımcıları ve konuları tek tek ziyaret eden Başkan Kadıoğlu Muharip Gaziler Derneği üyeleriyle sohbeti dikkat çekti.

Birlik ve beraberliğin tesisi için verilen mesajlarda iftar sonrası İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu Ramazan ayından kısaca bahsederek birlik duası okudu.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 43 mahalle muhtarının da hazır bulunduğu Kültür Merkezinde muhtarlar ile çay sohbetiyle hasbihal etti.

İlçe protokolü ve iftara katılan konuklar Başkan Kadıoğlu ile Gaziler Parkı´ndaki gerçekleşen etkinlik alanına geçildi.

Türk halk müziğinin sevilen sesi Orhan Hakalmaz´ın sahne almasıyla Esenyurtlu vatandaşlar keyifli bir Ramazan akşamı geçirdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi