İstanbul Gündemi

Seyfettin Yıldırım hemşehrileriyle memleket hasreti giderdi

2014’te CHP, 2019’da Millet İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Seyfettin Yıldırım, Ordu Kültür Buluşmaları’nda memleketlileriyle hasret giderdi.
Seyfettin Yıldırım hemşehrileriyle memleket hasreti giderdi
Haberler / Politika
18 Kasım 2023 Cumartesi 15:10

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu iş birliğiyle Yenikapı Etkinlik Alanı’nda bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen Ordu Kültür Buluşmaları’na ilgi oldukça yoğundu.

“HASRET GİDERİP, GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİMİZİ PAYLAŞTIK”

Aslen Ordulu olan Seyfettin Yıldırım, coşku eşliğinde gerçekleşen etkinlikle hem Ordulular ile hasret giderdi hem de fikir alışverişinde bulundu. Yıldırım, “İBB’nin organizasyonuyla gurbetteki Orduluları sıladaki Ordulularla buluşturan etkinlikte başta Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe,  Mesudiye Belediye Başkanı Muammer Özer ve kıymetli hemşehrilerimizle hasret giderip, görüş ve önerilerimizi paylaştık. Ev sahibi ORDEF Başkanı Necati Özdemir ve ekibini kutlarız” açıklamasını yaptı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi