İstanbul Gündemi

Seyfettin Yıldırım: ‘İsrail-Filistin çatışmasında akan kan bir an önce durdurulmalı!’

2014’te CHP, 2019’da Millet İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Seyfettin Yıldırım, İsrail’in Gazze’deki sivillere yönelik saldırılarına tepki gösterdi.
Seyfettin Yıldırım: ‘İsrail-Filistin çatışmasında akan kan bir an önce durdurulmalı!’
Haberler / Politika
18 Ekim 2023 Çarşamba 16:19

Son günlerde tüm dünyanın gözü İsrail ile Filistin arasında yaşanan çatışmalara çevrildi. Her gün yüzlerce sivil saldırılar nedeniyle hayatını kaybederken, İsrail’in sivil Filistinlilere yönelik saldırıları tepki topluyor.

DÜNYAYA ÇAĞRIDA BULUNDU!

İsrail ile Filistin arasında yaşanan çatışmalardan en büyük zararı hiç kuşkusuz masum siviller görüyor. Hamas’ın İsrail’e yönelik başlattığı harekatın ardından İsrail’in masum Filistinlilere uyguladığı şiddet ve özellikle sivillere yönelik saldırıları kabul edilemez. Son olarak dün akşam hastaneye düzenlediği hava saldırısı bardağı taşıran son damla oldu. 500 ü aşkın sivil hayatını kaybettiği ifade ediliyor. İnsan hakları naraları atan dünya ülkelerine çağrıda bulunuyorum. Akan kanın bir an önce durması ve çocuk ve kadınlar başta olmak üzere sivillerin zarar görmemesi için bir an önce harekete geçin! Bölgede huzur ve kalıcı barışın tahsis edilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi