İstanbul Gündemi

ŞİLE, ZULME KARŞI TEK YÜREK

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
9 Nisan 2017 Pazar 21:36
Şile´de Bulunan STK´lar Suriye´de de ki zulme sessiz kalmadı.
Suriye´de yaşanan saldırıları kınamak,kamuoyu oluşturmak ve yaşanan katliamlara sessiz kalmamak düşüncesi ile Bem-Bir-Sen İstanbul 7 No´lu Şube, Eğitim- Bir-Sen Şile Şubesi, Diyanet-Sen Şile Şubesi,Türkiye Gençlik Vakfı Şile Şubesi ve Akasya Eğitim Kültür ve yardımlaşma Derneği olarak Cuma Namazı sonrası, Suriye de masum ve mazlum insanlar üzerine atılan kimyasal bomba sonucu hayatını kaybedenler için gıyabi Cenaze Namazı kılındı.
Namaz sonrası düzenlenen ortak Basın bildirisinde Katil Esed´in devlet terörü ve insanlık suçu işlediği belirtildi. Kullanılan kimyasal bomba sonucu özellikle çocukların hayatlarını kaybetmelerine sebep olan Esed ve destekçileri kınandı. 
Şile Belediye Başkan yardımcıları-Ümraniye esnaf odası Başkanı, Meclis üyeleri, Orman işletme müdürü, Gençlik spor müdürü, Milli Eğitim müdürü, AKPARTİ ve MHP yönetimi ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısı yapılan dua ile sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi