İstanbul Gündemi

ŞİLE´DE İLK ORUCUM İLK İFTARIM PROGRAMI

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
5 Haziran 2017 Pazartesi 17:32

Şile´de Ramazan birbirinden özel etkinliklerle geçiriyor. Bu kapsamda çocuklar için düzenlenen ?İlk Orucum İlk İftarım´ programı büyük bir coşkuyla kutlandı. Programda çocuklar maskotlarla, animatörlerle ve mehteran ile yoğun katılım sağlanan kortej yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Kortej yürüyüşünün ardından Belediye Meydanına ulaşan çocuklar iftarlarını büyük bir kalabalıkla birlikte yaptı. İftarın ardından gerçekleştirilen etkinlikler ve ?Kahraman Arı Abur Cubur´a Karşı? tiyatro oyunu ile eğlenen çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, Belediye Başkanı Tabakoğlu´na, her sene bu etkinliğin yapılmasını istediklerini dile getirdiler ve teşekkür ettiler.

Gecede konuşan Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu: ?Çocuklarımız bizim geleceğimizi temsil eder. Onların mutluluğu ve eğitimi için elimizden gelenin en iyisini ortaya koymalıyız. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin ramazanı bize ve ülkemize hayırlı eylesin.? dedi. Konuşmasında yaz döneminde gerçekleştirilecek geniş kapsamlı kitap fuarının da müjdesini verirken çocukların kitap okuma alışkanlıklarının arttırılması için de gerçekleştirilecek fuarın bir etmen olacağını, çocuklara küçük yaşta kitap okumaya alıştırmanın faydalarını da dile getirdi. Belediye Başkanı Tabakoğlu´nun konuşmasının ardında etkinliğe katılan miniklerimize kumbara hediye edildi.

İlk orucum ilk iftarım etkinliği dışında da Şile Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinlikleri büyük bir coşku ve heyecanla kutlanıyor. Vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlanan kutlamalarda her şey düşünülmüş, sadece büyükler değil, küçükler de dikkate alınarak gerçekleştirilen etkinliklerde tasavvuf müziğinden tiyatrolara, çocuk beceri atölyelerinden 3D fotoğraf sahnelerine kadar eğlenerek ve ailecek zaman geçirebilecek etkinlikler yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi