İstanbul Gündemi

ŞİŞLİ BELEDİYESİ ÇEVRİMİÇİ SÖYLEŞİ PROGRAMI “ŞİŞLİ’DE SANAT ONLİNE” BAŞLADI

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Mart 2021 Pazartesi 15:13

Şişli Belediyesi’nin  'Şişli‘de Sanat Online' programı başladı. Şişli Belediyesi resmi YouTube kanalında ilk iki bölümü yayınlanan programın moderatörlüğünü Bay J üstlendi. Programın ilk bölüm konukları; Türk müziğinin efsaneleşen rock grubu Bulutsuzluk Özlemi ve sevilen tiyatrocular Şebnem Özinal ile Yosi Mizrahi oldu.

Programın ikinci bölümüne ise usta oyuncular Erkan Can ve Güven Kıraç ile müzisyen Eda Baba konuk oldu.  Programda, oyuncu ikilinin keyifli sohbetlerine, Eda Baba birbirinden güzel şarkılarıyla eşlik etti.

HAFTA SONU MÜZİK ŞÖLENİ 

şişli’de Sanat Online’ın 6 Mart Cumartesi günü yayınlanacak üçüncü bölüm konukları; şarkılarıyla keyif veren müzisyen Feryal Öney ve usta tiyatrocu Hakkı Ergök olacak. 7 Mart’ta yayınlanacak dördüncü bölümde ise kıymetli müzisyenler Nilipek ve Can Kazaz’a deneyimli tiyatrocu ve yönetmen Mehmet Esen keyifli sohbetiyle eşlik edecek.

Programı izlemek için:

https://www.youtube.com/user/sislibelediyesi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi