İstanbul Gündemi

Siyasi kulislerde flaş iddia! Sinan Oğan’ın destekleyeceği aday...

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
18 Mayıs 2023 Perşembe 17:25

Sinan Oğan cephesinde ağırlıklı görüşün Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemek olduğu ileri sürüldü. Oğan'ın özellikle İçişleri Bakanlığı’nı talep ettiği iddia edildi.

İKİ LİDER ARASINDA BİR GÖRÜŞME OLMASI BEKLENİYOR

İddiaya göre, iki kesimden üst düzey kurmaylar arasındaki görüşmelerde sona gelindi. Telefon yoluyla görüşmelerin hala sürdüğü ve ancak yarın ya da Oğan’ın kararı açıklayacağı takvim olarak duyurulan 19 Mayıs Cuma günü iki lider arasında bir görüşme olması bekleniyor.

GÖÇ BAKANLIĞI İDDİASI!

Siyasi kulislerde dolaşan söylentilere göre, Sinan Oğan'ın Kılıçdaroğlu'nu destekleme noktasındaki pazarlığın ise özellikle bakanlık talebi üzerinden sürüyor. Oğan'ın özellikle İçişleri Bakanlığı’nı talep ettiği, bunun yanı sıra Kılıçdaroğlu’nun kazanması durumunda yeni kurulacak Göç Bakanlığı’nın da Oğan’a teklif olarak götürüldüğü ileri sürüldü. Masadaki bu iki öneri konusunda henüz bir netleşmenin olmadığı ancak görüşmelerin sonunda bir uzlaşı sağlanacağı iddia edildi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi