İstanbul Gündemi

Süper Lig’de kim şampiyon olacak? Galatasaray mı, Fenerbahçe mi?

Süper Lig’in sona ermesine 4 hafta kaldı. Büyük çekişmenin yaşandığı şampiyonluk yarışı kızışırken, Galatasaray ve Fenerbahçe kalan maçlarda hata yapmak istemiyor. Peki, her iki takımın da kalan maçları hangileri? İşte detaylar...
Süper Lig’de kim şampiyon olacak? Galatasaray mı, Fenerbahçe mi?
Haberler / Spor
30 Nisan 2024 Salı 13:14

Lider Galatasaray ile şampiyonluk yolunda bu sezonki tek rakibi olan Fenerbahçe arasında yaşanan şampiyonluk yarışı, ligin bitimine 4 hafta kala tüm hızıyla devam ediyor.

GALATASARAY RAHAT KAZANDI

Süper Lig'in 34. haftasının açılış maçında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oldu. Şampiyonluk yarışında avantajlı konumda olan sarı kırmızılılar hata yapmadı ve sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Maçın golleri ise Hakim Ziyech, Kerem Demirbay ve Mauro Icardi'den geldi.

4 PUAN FARK VAR

34. haftası geride kalan Süper Lig’de lider Galatasaray, Fenerbahçe’nin 4 puan önünde yer alıyor. 2 hafta öncesine kadar gol averajında geride olan sarı kırmızılılar, bu alanda da sarı lacivertlilerin önüne geçmiş durumda.

DEV MAÇ FENERBAHÇE'NİN

Süper Lig'de haftanın en önemli maçında şampiyonlukta Galatasaray ile yarışan Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırladı. Sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan sarı lacivertliler ligin bitimine 4 hafta kala sarı kırmızılı takımı takibini sürdürdü. Beşiktaş'ta tek golü Cenk Tosun atarken, Fenerbaçe'nin gollerini Batshuayi ve İrfan Can Kahveci attı. Beşiktaş'ta Al-Musrati 25. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI

Galatasaray - Sivasspor | Karagümrük - Galatasaray (D) | Galatasaray - Fenerbahçe | Konyaspor - Galatasaray (D)

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI

Konyaspor - Fenerbahçe (D) | Fenerbahçe - Kayserispor | Galatasaray - Fenerbahçe (D) | Fenerbahçe – İstanbulspor

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi