İstanbul Gündemi

Suriye'de nokta operasyon! 11 terörist etkisiz hale getirildi!

MİT, Suriye'nin kuzeyindeki Münbiç'te operasyon düzenledi. Münbiç'ten Fırat Kalkanı Harekat Bölgesine roket ve havan saldırılarının gerçekleştirildiği alanın hedef alındığı operasyonda, 11 terörist etkisiz hale getirildi.
Suriye'de nokta operasyon! 11 terörist etkisiz hale getirildi!
Haberler / Güncel
26 Haziran 2023 Pazartesi 13:39

MİT, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesine süreç içerisinde gerçekleştirilen roket ve havan saldırıları ile eylem amacıyla geçiş yapan terörist unsurların sevk edildiği nokta olarak Münbiç'teki alanı tespit etti. Münbiç temas hattında belirlenen PKK/KCK-PYD/YPG’ye ait barınma alanları yakın takibe alındı.

EŞ ZAMANLI OPERASYONUN DÜĞMESİNE BASILDI

Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte karadan ve havadan yürütülen hassas keşif ve takip çalışmalarının ardından operasyon için düğmeye basıldı. MİT'e bağlı özel ekipler tarafından 25 Haziran gecesi, Münbiç temas hattında belirlenen noktalara eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda toplam 11 terörist unsur etkisiz hale getirildi. Ayrıca PKK/KCK-PYD/YPG’ye ait bir yerleşke de imha edildi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi