İstanbul Gündemi

TDP Ümraniye’ye çıkarma yaptı

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Ağustos 2021 Cumartesi 00:01

TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri TDP Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun tarafından organize edilen etkinlikle adeta Ümraniye’ye çıkarma yaptı.

TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, TDP Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet esnaf, muhtar, STK ve çeşitli ev ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdi. TDP heyeti önce muhtarlıklarını ziyaret ederek mahallelerin sorunlarını ilk ağızdan dinleyip gerekli notları aldı.

Muhtarların ardından çeşitli ev ve hasta ziyaretleri gerçekleştiren TDP heyeti hastalara acil şifalar dileyip vatandaşların sorunlarını ve dertlerini dinledi.

Daha sonra TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, TDP Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun ve il ve ilçe yöneticileri Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız’ı ziyaret etti.  

Esnafın talep ve isteklerini Başkan Yıldız’dan dinleyen TDP heyetinin bir sonraki durağı Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası oldu. Başkan Mehmet Özdil’den esnaf ve sanatkârların dertlerini dinleyen TDP heyeti gerekli notları alıp misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi