İstanbul Gündemi

 Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Sörloth açıklaması

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
2 Temmuz 2021 Cuma 19:49

Medical Park Stadı‘nda basın toplantısı düzenleyen Abdullah Avcı, İstanbul‘da hazırlık maçlarının daha fazla olacağı bir kamp dönemi geçireceklerini belirtip, yeni sezonun şehre ve bütün camiaya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Transfer yapmasa dahi Trabzonspor‘un sahaya çıktığı anda şampiyonluğa oynayacağının rakiplerince bilindiğini kaydeden Avcı, şöyle devam etti:

'Trabzonspor forması bunları rakibine hissettirir. Özellikle 6 aylık süreçte mevcut oyuncu grubuyla önemli bir mesafe kat ettik. Bunun içine teknik ve taktik de koyabiliriz. Ligin en genç takımı Trabzonspor. 24 küsur yaş ortalaması. Ligin en fazla yerli oyuncu oynatan ve altyapısından çıkan oyuncu oynatan takımı da Trabzonspor. Bu ligde deneyimli oyuncuları da içine koyduğun zaman, Trabzonspor’un, özellikle şehrin, taraftarın, başkanın, yöneticilerin, biz teknik heyetin tek istediği şampiyonluk. Şampiyon olabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız ve çalışacağız. Trabzonspor‘un hedefleri bunlar ve böyle olması gerekiyor.'

Avrupa‘da dahi kendileri gibi 4 önemli transferi bitirebilen henüz bir takım olmadığına dikkati çeken Avcı, yönetim, teknik heyet ve izleme komitesinin bu anlamda önemli çalışmalar yaptığını aktardı.

-Alexander Sörloth transferi

Avcı, Trabzonspor‘un gündeminde yer alan eski futbolcusu Alexander Sörloth‘la ilgili bir soruya, 'Bunu daha öncede söyledim. ‘Buyursun, gelsin olabiliyorsa.‘ dedim. Süreci ben ve başkan o anlamda takip ediyoruz. Onun gelişmeleri nasıl olacak takip edeceğiz.' yanıtını verdi.

HABER MERKEZİ / İSTANBUL GÜNDEMİ 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi