İstanbul Gündemi

Türk tipi saç kesimi dünyada trend oluyor

Türk tipi saç sakal kesimi, son dönemde dünya genelinde yankı uyandıran stillerden. Erkeğe kendini temiz, bakımlı ve şımartılmış hissettiren Türk tipi kesim, özellikle geleneksel teknikleri modern dokunuşlarla harmanlayan Cutcode eğitim serisi ile dünyaya yayılmaya devam ediyor.
Türk tipi saç kesimi dünyada trend oluyor
Haberler / Moda
24 Ağustos 2023 Perşembe 09:44

Özünde temel makas kullanım tekniklerini günümüz şartlarına uyarlayarak çok daha hassas, dengeli ve çarpıcı kesimler sunmak olan Cutcode; büyük başarısını, kısa sürede sektöre kazandırdığı deneyimli profesyonel kitlesiyle kanıtlamış durumda.

SAÇLAR ORTA UZUNLUKTA BIRAKILIYOR

Türk tipi saç kesimi, Avrupa başta gelmek üzere dünya genelinde uygulanan ve pek çok erkek tarafından beğenilen bir teknik. Genel hatlarıyla herhangi bir boyama ve ağartma işlemi olmadan saçların şekle girmesini sağlayan Türk tipi saç kesiminde, ense ile favori hattı temizliği öne çıkıyor ve saçlar orta uzunlukta bırakılıyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi