İstanbul Gündemi

Türkiye'de bir ilk! Hayata geçiriliyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yaşam
2 Ocak 2023 Pazartesi 13:05

Çiftçilerin, üreticilerin ve piyasanın gelişmesine katkıda bulunma hedefiyle hayata geçirilen 'Tarım Cebimde' uygulamasının ciddi öneme sahip olduğunun vurgusunu yapan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, uygulamanın yerli olduğunu söyledi.

“Tamamıyla yerli ve milli bir uygulama”

Tarımda dijitalleşmenin bir zorunluluk haline geldiğini kaydeden Bakan Kirişçi, "Uygulamamız için dijitalleşme adına bir devrim diyebiliriz. Bu uygulama, bir mobil uygulama olup, burada paylaşacağımız da uygulamanın birinci versiyonu olacak. Tarım Cebimde 1.0; tamamıyla yerli ve milli bir uygulama. İlk günden bugüne uygulamanın hayata geçirilmesinde dökülen akıl ve alın teri tamamıyla bakanlığımız personeline ait. Uygulama için herhangi bir özel bütçe oluşturulmamış, bakanlığımızın iç kaynakları seferber edilmiştir. Tarım Cebimde 1.0 mobil uygulaması, 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla tüm mobil marketlerden mobil cihaza indirilip, açıldığında herhangi bir kayıt işlemi gerektirmeden ana sayfaya erişilebilmekte. Mobil uygulamamızı kullanacak olanları iki gruba ayırmak mümkün; bakanlığımıza kayıtlı olan çiftçiler, diğer kullanıcılar" diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi