İstanbul Gündemi

Türkiye’nin gözü kulağı Galatasaray maçında olacak! Turu geçmesi halinde...

Galatasaray, sahasında oynayacağı Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında turu geçip gruplara kalması halinde Türkiye, ülke puanı sıralamasında İskoçya'yı geride bırakarak 9. sıraya yükselecek.
Türkiye’nin gözü kulağı Galatasaray maçında olacak! Turu geçmesi halinde...
Haberler / Spor
26 Ağustos 2023 Cumartesi 10:16

Türkiye'yi bu sezon Avrupa'da temsil eden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, gösterdikleri performansla dikkat çekiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off'unda yer alan Galatasaray'ın yanı sıra UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off'unda bulunan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, şu ana kadar ortaya koydukları performansla ülke puanını yukarı çektiler.

SICAK BİR GELİŞME YAŞANDI

Türkiye ülke puanı sıralamasında 10. sıraya yükselirken, önündeki en yakın rakibi İskoçya'yı geçmesi için sıcak bir gelişme yaşandı. Ülke puanı için gözler, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında konuk olduğu Molde'yi 3-2 mağlup eden ve avantajı cebine koyan Galatasaray'ın rövanş maçına çevrildi. Sarı - kırmızılıların Rams Park'ta oynanacak olan rövanşta kazanarak turu geçip, gruplara kalması halinde Türkiye, ülke puanı sıralamasında İskoçya'yı geride bırakarak 9. sıraya yükselecek.

PSV’NİN RANGERS’I ELEMESİ LAZIM

Şampiyonlar Ligi play-off turunda mücadele eden Rangers'ın PSV'yi elemesi ve gruplara kalması durumunda ise İskoçya yeniden Türkiye'nin önüne geçecek. İskoç temsilcisi, ilk maçta konuk ettiği Hollanda ekibi PSV ile 2-2 berabere kalmıştı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi