İstanbul Gündemi

Tuzla Alperen Ocakları’ndan sağlık çalışanlarına moral ziyareti

Player yükleniyor...
Haberler / STK
23 Haziran 2021 Çarşamba 19:37

Tuzla Devlet Hastanesi, Özel Tuzla Gisbir Hastanesi, Özel Tuzla Mercan Hastanesi ve Okan Üniversite Hastanesi’ni ziyaret eden Tuzla Alperen Ocakları, sağlık çalışanlarına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede göstermiş oldukları fedakâr tutumlarından dolayı teşekkür ederek tatlı ikram etti.

‘‘SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ’’

Koronavirüs salgınının önlenmesi amacıyla gecesini gündüzüne katıp aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak görev yapan doktor, hemşire ve sağlık personeline teşekkür ziyareti yapan Tuzla Alperen Ocakları tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Tuzla Alperen Ocakları yöneticileri, ‘‘Vatandaşlarımızın sağlığını kendi canlarının önüne tutup görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getiren sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sağlık çalışanlarımıza ve hastalarımıza moral vermek için hastanelerimizi ziyaret edip tatlı ikramında bulunduk.’’ ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi