İstanbul Gündemi

TUZLA’NIN YEŞİL ALANLARI BİNLERCE LALE İLE SÜSLENİYOR

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Nisan 2021 Perşembe 16:12

Tuzla Belediyesi, ilçe genelinde yapılan peyzaj çalışmaları ile ilçede ilkbahar mevsiminin esintilerini yaşatmaya devam ediyor. Tuzla Belediyesi’nin fidanlığında yetiştirilen laleler, Tuzla’nın prestij noktalarına, kavşak ve refüjlere ekilmeye başlandı. Tuzla Belediyesi personelleri tarafından özenle dikilen laleler, nisan ayında sergilendikten sonra mayıs ayında yetiştirilmek üzere tekrar toplanacaklar. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Tuzla’da yaptığımız çalışmalar ile kişi başına düşen yeşil alan sayısı İstanbul ortalamasının üstünde. Biz doğayı, toprağı seviyoruz. Ekiyoruz, topraktan verim alıyoruz. Doğa da bize tüm güzelliklerini sunuyor” dedi.

“DOĞA DA BİZE TÜM GÜZELLİĞİNİ SUNUYOR”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’da yaptığımız çalışmalar ile kişi başına düşen yeşil alan sayısını İstanbul ortalamasının üzerine çıkardık. Hedefimizin kişi başına düşen yeşil alan sayısında Avrupa standartlarına çıkmak olduğunu belirtmiştik. Bu kapsamda çalışmalarımızı pandemi koşullarına rağmen sürdürüyoruz. Bir taraftan yeşil alan sayısını artırmaya çalışırken, diğer taraftan da yeşil alanları güzelleştirmeye içerisinde bulunduğumuz mevsimlerin esintilerini de yaşatmaya gayret gösteriyoruz. Kendi fidanlığımızda yetiştirdiğimiz rengârenk laleleri, Tuzlamızda ekimlerini yapıyoruz. Biz toprağı, doğayı çok seviyoruz. Doğa da bize tüm güzelliklerini sunuyor” dedi.

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi