İstanbul Gündemi

UEFA Uluslar Ligi’nin son madalyası İtalya’ya gitti

UEFA Uluslar Ligi 3.'lük maçında İtalya ve Hollanda karşı arşıya geldi. Bol gollü geçen müsabakayı İtalya 3-2 kazanmayı başardı.
UEFA Uluslar Ligi’nin son madalyası İtalya’ya gitti
Haberler / Spor
19 Haziran 2023 Pazartesi 14:35

Uluslar Ligi'nde 3.'lük maçında Hollanda ve İtalya De Grosch Veste Stadyumu'nda karşılaştı. Hollanda'nın golleri; Steven Bergwijn ve Wijnaldum'dan gelirken, İtalya'nın gollerini ise; Federico Dimarco, Davide Frattesi ve Federico Chiesa attı.

MAÇTAN DAKİKALAR...

6. dakikada Federico Dimarco ve 20. dakikada Davide Frattesi'nin kaydettiği gollerle iki farklı üstünlüğü yakalayan İtalya, devreye bu skorla önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk bölümü bu skorla geçilirken Hollanda Steven Bergwijn'ın 68. dakikada kaydettiği golle farkı bire indirdi. Hollanda'nın golünden 4 dakika sonra İtalya'da Federico Chiesa farkı tekrar ikiye yükselten golü kaydetti. 89. dakikada Hollanda Wijnaldum'un golüyle farkı tekrar bire indirdi. Kalan bölümde skor üstünlüğünü koruyan İtalya, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve UEFA Uluslar Ligi'ni 3. tamamladı.

GALATASARAY’IN YILDIZI SONRADAN OYUNA GİRDİ

Galatasaray'ın İtalyan oyuncusu Nicolo Zaniolo, karşılaşmaya ikinci yarıda dahil oldu. Zaniolo, 64. dakikada Degnand Gnonto'nun yerine oyuna girdi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi