İstanbul Gündemi

Uğur Dündar’dan Galatasaray’a Metin Oktay’lı gönderme!

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Süper Kupa finalinde sarı lacivertlilerin sahadan çekilmesi ve Galatasaraylı oyuncuların kupa sevinciyle ilgili bir paylaşım yaptı.
Uğur Dündar’dan Galatasaray’a Metin Oktay’lı gönderme!
Haberler / Spor
8 Nisan 2024 Pazartesi 15:06

Dündar, "Taçsız Kral" Metin Oktay'ın durumuyla örnek vererek, takımın yaşadığı duruma dikkat çekti.

“İNSAN DURDUK YERE "TAÇSIZ KRAL" OLARAK ANILMIYOR!”

Fenerbahçe'nin sahadan çekilme kararının sadece kendisi için değil, TFF'nin adaletsizliğine karşı tüm kulüpleri temsil ettiğini iddia eden Dündar, “Tüm futbolseverlerin gönlünde taht kurmuş "Taçsız Kral" Metin Oktay yaşıyor ve dün gece kaptanlık yapıyor olsaydı, ilk dakikada ayağına gelen o topu kaleye göndermek yerine, auta atardı! Ayrıca takım arkadaşlarının sanki zorlu bir maçtan sonra kupayı almışlar gibi çocuksu sevinç gösterileri yapmalarını engeller, olgunlukla kabul ederdi. Çünkü Fenerbahçelilerin o eylemi sadece kendi kulüpleri için değil, TFF'nin adaletsizliğine karşı bütün kulüpler için yaptıkları bir eylem olduğunu bilirdi. Eeee insan durduk yere "Taçsız Kral" olarak anılmıyor! Mekânı cennet olsun...” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi