İstanbul Gündemi

Ukraynalı milletvekili katıldığı toplantı odasına 3 el bombası attı

Batı Ukrayna'nın Mukachevo bölgesinde görenleri şok eden bir olay meydana geldi. Yapılan toplantıya katılan bir milletvekili, odaya 3 adet el bombası attı.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
15 Aralık 2023 Cuma 19:01

Keretsky Köy Meclisi'nde katıldığı toplantı sırasında bulunduğu odaya 3 el bombası atan saldırganın olay yerinde hayatını kaybettiği açıklansa da daha sonra yapılan açıklamada herhangi bir can kaybının olmadığı belirtildi. Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, saldırı sonucunda 6'sı ağır olmak üzere toplam 26 kişi yaralandı.

26 KİŞİ YARALANDI

Ukrayna Ulusal Polisi, olayın detaylarını Telegram üzerinden paylaştı. Polis açıklamasında, "Bugün saat 11:37'de polis, Mukachevo bölgesindeki Keretsky Köy Meclisi binasında bir milletvekilinin oturum sırasında el bombası patlattığı ihbarını aldı. İlk belirlemelere göre patlamada bir kişi öldü, milletvekili de dahil olmak üzere 11 kişi yaralandı" ifadelerine yer verdi. Ancak daha sonra yapılan güncellemenin ardından, polis tarafından duyurulan resmi bilgilere göre olayın ağırlığı ortaya çıktı. Yapılan ikinci açıklamada, saldırıda 6'sı ağır olmak üzere toplamda 26 kişinin yaralandığı belirtildi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi