İstanbul Gündemi

Ümraniye Belediyesi’nden yangın söndürme çalışmalarına destek

Ümraniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, Çanakkale’de başlayan orman yangınına müdahale için bölgeye giderek söndürme çalışmalarına destek veriyor.
Ümraniye Belediyesi’nden yangın söndürme çalışmalarına destek
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Ağustos 2023 Çarşamba 17:28

Ümraniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi de akşam saatlerinde hazırlıklarını yaparak, yola çıktı. Sabah saat 04.00 sularında Çanakkale’ye varan 26 kişilik arama kurtarma ekibi, 5 araç ve birçok ekipmanla Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yangına müdahale ediyor. Ümraniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, yangın kontrol altına alınıncaya kadar bölgedeki çalışmalarına devam edecek.

“RABBİM YANGIN BÖLGESİNDE EMEK VEREN TÜM EKİPLERİN YARDIMCISI OLSUN”

Çanakkale’de çıkan yangından dolayı büyük üzüntü yaşadığını dile getiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Ümraniye Belediyesi olarak birçok doğal afette önemli görevler üstlenmiş olan arama kurtarma ekibimizi Çanakkale’de süren yangına müdahale etmeleri için gece saatlerinde bölgeye yönlendirdik. Ekiplerimiz şu an koordinasyon içinde bölgedeki çalışmalara önemli katkı sağlıyor. Rabbim yangın bölgesinde emek veren tüm ekiplerin yardımcısı olsun. Yaşanan bu üzücü olayda şu ana kadar herhangi bir can kaybı yaşanmaması en büyük tesellimiz. Dilerim ki, en kısa sürede yangın daha geniş alanlara yayılmadan kontrol altına alınıp, söndürülür. Tüm Çanakkale halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim bir daha böyle bir felaketi bizlere yaşatmasın” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi