İstanbul Gündemi

Ümraniye’de 190 aile yeni evlerine kavuştu

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Şubat 2023 Cuma 12:28

Ümraniye Site Mahallesinde yapımı tamamlanan 190 daire, 48 ofis ve 7 dükkândan oluşan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi. Emlak Konut Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimine Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş ve hak sahipleri katıldı.

“Böyle güzel anların mutluluğunu hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz”

Kentsel dönüşümün önemini vurgulayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Site mahallemizde, Emlak Konut iş birliğiyle kentsel dönüşüm kapsamında 190 daire, 48 ofis ve 7 dükkândan oluşan konut projemizi bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Projemizde yeni yuvalarına, iş yerlerine kavuşan komşularımıza şimdiden hayırlı olsun. Mutlu günlerde kullanmalarını diliyorum. Öte yandan Ümraniye’mizde kentsel dönüşüm alanında çalışmalarımıza hız kazandırarak böyle güzel anların mutluluğunu hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle Verdikleri destekten ve işbirliğinden dolayı da Emlak Konuta ve projede görev alan her bir çalışana ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi