İstanbul Gündemi

Ümraniye’de çocuklar gönüllerince alışveriş yaptı

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Temmuz 2021 Çarşamba 21:03

Gönülden Gönüle mağazası geçtiğimiz yıl Necip Fazıl Mahallesi’nde vatandaşların hizmetine açıldı. 

Yetişkin, çocuk ve bebek gruplarında giyim ürünleri ve ayakkabının yer aldığı mağazada, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde kaydı bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar kendilerine verilen Sosyal Destek Kart’la alışveriş yapabiliyor. Mağaza hafta içi her gün 09.30 ila 16.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte Gönülden Gönüle mağazasında yoğunluk yaşanmaya başladı. Aileler çocuklarıyla birlikte mağazaya gelerek gönüllerince alışveriş yapıyor.

YILDIRIM: “YAVRULARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREBİLİYORSAK, NE MUTLU BİZLERE”

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Yine bir bayrama daha kavuşmanın heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz. İnancımız, paylaşmayı ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi emrediyor. Biz de hizmetlerimizi bu doğrultuda yapma gayreti içerisindeyiz. Geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız giyim mağazamızda başta çocuklarımız olmak üzere, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Bayram öncesi yavrularımız Gönülden Gönüle mağazasına gelerek bayramlıklarına kavuşuyor. Yavrularımızın yüzünü güldürebiliyorsak, ne mutlu bizlere. Şimdiden tüm Ümraniyeli komşularımın Kurban Bayramı’nı kutlarım. Allah, sağlık ve mutlulukla nice bayramlar nasip etsin hepimize” dedi.  

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi