İstanbul Gündemi

ÜMRANİYE’DE KORONA NEDENİYLE ARA VERİLEN TENİS DERSLERİ YENİDEN BAŞLADI

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Haziran 2020 Cuma 13:02

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki eğitmenler tarafından gerçekleştirilen tenis derslerine, koronavirüs(Covid-19) salgını nedeniyle bir süre ara verilmişti. Normalleşme süreci ile birlikte alınan tedbirlerle dersler yeniden başladı. Uzun bir aradan sonra derse katılan öğrencilerin bir hayli heyecanlı oldukları görüldü.

Ümraniye Hekimbaşı Spor Tesisleri Kapalı Tenis Kortu’nda gerçekleşen derslere katılan öğretmen ve öğrenciler, tesislere gelirken maske takarak geldi. Tesisin girişinde dezenfektan kullanan öğretmen ve öğrenciler daha sonra dersin başlaması ile birlikte maskelerini çıkararak, birebir ya da en fazla iki kişi olmak üzere sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde dersleri işlemeye başladı.

Dersler, çocukların sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırıldığı Çarşamba ve Cuma günleri saat 14.30-19.00 saatleri arasında yapılıyor. Dersler sırasında çocukların sağlığı için her türlü tedbir alınıyor. Bir öğrenci dersini bitirip ayrıldıktan sonra bir başka öğrenci derse başlamadan raket, top gibi eğitim materyalleri dezenfekte edilerek sıradaki ders için hazır hale getiriliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi