İstanbul Gündemi

ÜMRANİYE’DE MUHTEŞEM CUMA’DA ÖDÜL TÖRENİ HEYECANI

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Temmuz 2020 Cumartesi 19:27

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı program sırasında, deneme sınavlarında başarı gösteren öğrencilere bisiklet ve tabletin yanında çeşitli hediyeler verildi.

Çocuklar için ekranlara gelen Muhteşem Cuma programında bu hafta farklı bir ödül heyecanı vardı. Ümraniye Belediyesi tarafından ilkokul ve ortaokul çocukları için düzenlenen online deneme sınavında başarı gösteren öğrenciler için Muhteşem Cuma programında ödül töreni düzenlendi.

Programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Müftüsü Muharrem Gül ile çok sayıda davetli katıldı. Çocukların eğlenceli dakikalar geçirdiği Muhteşem Cuma’da, canlı yayında çocuklara hediyelerini veren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, sınavda başarı gösteren öğrencileri kutladı. Başarılı öğrencilere bisiklet, tablet ve kitap hediye edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi