İstanbul Gündemi

Ümraniye’de Türk mutfağının lezzetleri konuşuldu

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Eylül 2022 Perşembe 11:11

Yemek şefi Ömür Akkor, Türkiye’yi karış karış gezerek 25 yılda oluşturduğu “Türkiye Gastronomi Atlası” kitabını düzenlenen söyleşide TV programcısı Pelin Çift, ‘Yaz Akşamları Sohbetleri’ programına konuk oldu.

Gezi rotalarını ve lezzet noktalarını Ümraniyelilerle paylaştı

Şef, seyyah ve araştırmacı Ömür Akkor, Ketebe Yayınları’ndan çıkan ve 25 yıldaki seyahatleri sonucunda çizim, harita ve notlarıyla oluşturduğu “Türkiye Gastronomi Atlası” ile ilgili söyleşi gerçekleştirdi. TV programcısı Pelin Çift’in de katılım sağladığı söyleşide, Anadolu yemek kültürünü ve “Türkiye Gastronomi Atlası” ile yollarının nasıl kesiştiğini anlatan ve yüzlerce katılımcıyla sohbet eden Ömür Akkor, ardından Türkiye’yi karış karış gezdiği, 25 yılda 350 bin km yol yaparak oluşturduğu gezi rotalarını ve lezzet noktalarını Ümraniyelilerle paylaştı. Yeni lezzet durakları keşfetmek isteyen lezzet tutkunlarını büyük bir yolculuğa çıkaracak anılarını anlatan Akkor,  Türkiye’nin zengin mutfak kültürünü de gözler önüne serdi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi