İstanbul Gündemi

ÜMRANİYE’DE YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Haziran 2020 Pazar 17:21

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen ve pandemi nedeniyle bir süre ara veren pilates, zumba, fitnes, bisiklet, atletizm, okçuluk, judo, halk oyunları, kort tenis, jimnastik, karate, tekvando, kickboks, besyo hazırlık kursu ve paten kursları tekrar başlıyor. 

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından yaz aylarında çocuklar için düzenlenen yaz kursları da yakın zamanda başlayacak. O kurslardan biri olan ve 6-14 yaş arası çocukları kapsayan ‘Yaz Kur’an Kursu Etkinliği’ için kayıtlar ise başladı. Kur’ân-ı Kerîm, İman ve Ahlâk Esasları, Adâb-ı Muâşeret, Akıl-Zeka Oyunları ve Musiki derslerinin yer aldığı etkinlik 5 haftalık ders programını içeriyor. Sınırlı kontenjana sahip etkinlikler sırasında 15 farklı uygulama merkezinde hafta için her gün 5 farklı branşta ders verilecek. 

Yaz Kur‘an Kursu Etkinliği 15 Haziran - 17 Temmuz 2020 tarihleri arasında, Üniversite Hazırlık Kursu 1 Haziran - 28 Haziran 2020 tarihleri arasında, Üniversite Hazırlık Online Görüntülü Eğitim  5 Mayıs - 19 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Öte yandan Ümraniye Belediyesi Yaz Kur’an Kursu Etkinliği’ne kayıt yaptırmak isteyenler 444 9 822 /0(530) 149 77 82   no’lu numarayı arayarak ya da https://pvp.tc/Nzl4   linkine tıklayarak  işlemlerini gerçekleştirebiliyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi