İstanbul Gündemi

Ümraniye’deki derneklerle istişare eden Başkan Yıldırım: ‘Ümraniye’de hizmetlerimize devam etmek istiyoruz’

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın, ilçedeki derneklerle gündemi değerlendirdiği, talep ve önerileri dinlediği toplantı programları tüm hızıyla sürüyor.
Ümraniye’deki derneklerle istişare eden Başkan Yıldırım: ‘Ümraniye’de hizmetlerimize devam etmek istiyoruz’
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Mart 2024 Salı 10:45

Seçim çalışmaları için gece gündüz demeden sahadaki çalışmalarına devam eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu kez de Giresun İli Çamoluk İlçesi Koçak Köyü Dernek Başkanı Yavuz Yalçınkaya ve üyeleriyle toplantı yaptı.

“BİZ BU MİLLETE HİZMET İÇİN VARIZ”

Önemli bir seçim sürecine girildiğinin altını çizen Başkan Yıldırım, “Kiptaş’ta görev yaptığım 19.5 yıl boyunca, çok güzel hizmetler yaptık. Ancak şu an İBB’nin geldiği son durum ortada. Bu sebeple İstanbul’u muradına erdirmemiz lazım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin uyumlu olması gerekiyor. Yoksa İstanbul’da hizmet eksik kalır. Ümraniye’de de hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz. Biz bu millete hizmet için varız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi