İstanbul Gündemi

Ümraniye Müftülüğü'nden en güzel vesile!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
15 Eylül 2022 Perşembe 10:09

Müslüman olmak için Ümraniye Müftülüğü‘ne başvuran Jıho Lee, düzenlenen İhtida merasimiyle Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

‘MERT’ OLDU!

Getirdiği Kelime-i Şehadet sonrası Mert ismini alan Jıho Lee’ye Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra Ümraniye Müftülüğünce Kuran-ı Kerim ve İhtida Belgesi teslim edildi.

MÜFTÜLÜK GÜZEL HABERİ BÖYLE VERDİ…

Ümraniye Müftülüğü çok mutlu olduklarını belirterek Güney Kore vatandaşı Jıho Lee’nin Müslüman olduğunu, ‘Güney Kore vatandaşı Jıho Lee, Türk asıllı eşinden etkilenerek İslam’ı seçti. Ümraniye Müftülüğüne başvurarak kendi isteğiyle müslüman olduğunu belirten Lee, İlçe Müftülüğünde düzenlenen İhtida Merasiminde Kelime-i Şehadet getirerek Mert ismini aldı. Yapılan merasim de Kur’an-ı Kerim tilavet edildi ve dua okundu. İlçe Müftü Vekili Hüseyin Aksoy tarafından merasim sonunda kendisine İhtida Belgesi ve Kur’an-ı Kerim takdim edildi.’ diyerek açıkladı.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi