İstanbul Gündemi

ÜMRANİYE TERCİHİNİ AK PARTİ`DEN YANA YAPTI

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
20 Mayıs 2015 Çarşamba 01:27

Seçimler yaklaştıkça atmosferde kızışmaya başladı. Özellikle kararsız seçmenler kararını vermiş gibi görünüyor. Ümraniye'de Ak Parti mevcut üstünlüğünü koruduğu gibi büyük bir oy patlaması yapacağı konuşuluyor.

Kendileri ile görüştüğümüz birçok vatandaşın gazetemize yaptığı açıklamada, son olaylar göstermiştir ki; ülkemizde iç ve dış mihraklar beraber olarak bazı hesaplar içerisindeler. Bizler bu hesabı 7 Haziran'da bozarak, bunlara fırsat vermeyeceğiz. Türkiye'nin gelişimizi istemeyen dış mihrakların ve onların içerideki taşeronlarına gerekli dersi sandıkta vererek, Ak Parti'yi Ümraniye'de yüzde yetmiş seksenlere çıkaracağız ”dediler.

Ak Parti Ümraniye ilçe teşkilatının kadın kolları, gençlik kolları ve gönüllüleri ile yaptığı hummalı saha çalışmaları ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın Ümraniye'ye kazandırdı kalıcı eserler ve hizmetlerde vatandaş tarafından takdirle karşılanarak Ak Parti'ye puan olarak dönüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi