İstanbul Gündemi

Ümraniyeli Bilge Çocuklar Piknikte Buluştu

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
27 Mayıs 2017 Cumartesi 00:14

Ümraniyeli Bilge Çocuklar, Ümraniye Belediyesi tarafından 1983 öğrenciyle başladığı takviye derslerinin finalini düzenlenen piknikle yaptı. Mesire Alanı´nda gerçekleşen piknikte, öğretmenler ve bilge çocuklar doğa ile iç içe eğlenceli anlar yaşadılar.

Ümraniyeli Bilge Çocuklar, Ümraniye Belediyesi tarafından 1983 öğrenciyle başladığı takviye derslerinin finalini düzenlenen piknikle yaptı. Mesire Alanı´nda gerçekleşen piknikte,  öğretmenler ve bilge çocuklar doğa ile iç içe eğlenceli anlar yaşadılar.

Ümraniye Belediyesi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının sonunda bünyesinde hizmet veren 17 Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencilerini piknikte ağırladı. Animasyon ve geleneksel oyunlar eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklar yılın yorgunluğunu üzerlerinden atma imkânı buldu. Ayrıca oynadıkları oyunlar, çocukların birlik, beraberlik, grup içi çalışma gibi yönlerini olumlu yönde etkiledi.

340 öğrenci, çok sayıda öğretmen ve velinin katıldığı ve animasyon ekibinin de birbirinden güzel oyun ve gösterileriyle renk kattığı organizasyonda çocuklar; çuval yarışı, ip atlama, voleybol gibi geleneksel oyunlar oynadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi