İstanbul Gündemi

Ümraniyeli CHP´li Kadınlardan Kılıçdaroğlu´na Destek Eylemi

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
20 Mayıs 2016 Cuma 23:46

Halkın yoğun ilgi ve desteği ile Ümraniyeli CHP´li Kadınlar tarafından ?Kılıçdaroğlu´na Destek´ Eylemi gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan CHP Ümraniye ilçe kadın kolları Başkanı Gülcan Temiz Bila, ?Halkın haber alma özgürlüğü saray taraftarı havuz medyası tarafından engellenmeye çalışılırken biz örgütlü olarak elimizden geldiği kadar halkımıza Ülkemizde yaşanan gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz. Güneydoğu´dan her gün onlarca şehitlerimiz geliyor. Çocuklarımız vakıf adı altında cinsel istismara uğruyor. Kilis´te insanlar yerlerinden yurtlarından ediliyor. Bu ülkenin çoğu vatandaşı bundan haberdar olamıyor. Neden ?? Çünkü bu ülkede özgür basın yok. Havuz medyası gerçekleri çarpıtarak yansıtmaya çalışıyor. Biz cumhuriyet halk partili kadınlar ev ev sokak sokak gezerek Türkiye gerçeklerini anlatmaya devam edeceğiz. İstedikleri kadar gündem değiştirmek için Genel Başkanı´mıza saldırı yapılsa da bu ülkenin gerçekleri halktan gizlenemeyecek. CHP kadınları olarak Genel Başkan´ımızın sonuna kadar yanındayız. Hiç bir olay gelen şehit cenazelerini, Başbakan´ın görev den alınıp yeniden anti demokratik başbakan ataması gerçeğini kapatamaz. CHP´liler olarak Bizler var oldukça kaçak sarayda yaşayanlara bu ülkede huzur bulamayacaklar.. Bu süreçte yanımızda olan öncelikle halkımıza ve  örgüt emekçilerine binlerce selam olsun..?Dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi