İstanbul Gündemi

Ümraniyeli öğrencilere karneler Başkan Yıldırım'dan

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Haziran 2022 Cumartesi 13:53

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı sona erdi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Ümraniye’deki ilk ve orta dereceli tüm okullarda karne heyecanı yaşandı.

Bir üst sınıfa yükselmenin sevincini yaşadılar

Yoğun ve uzun bir yılı geride bırakan öğrenciler, karne ve başarı belgelerini alarak, bir üst sınıfa yükselmenin sevincini yaşadı. Başkan İsmet Yıldırım da, Esenşehir Şehit Yılmaz Ercan İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Öğrencilerle velilerin heyecan ve sevincine ortak olan Başkan Yıldırım, ilgiyle karşılandı. Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen’le birlikte öğrencilere karne dağıttı.

“İyi tatiller diliyorum sizlere”

Başkan İsmet Yıldırım, “Sevgili çocuklar, yorucu bir yılı geride bıraktınız. Önünüzde uzun bir tatil dönemi var. Tatilinizi verimli bir şekilde geçirmeye gayret edin. Hepinizi tebrik ediyor, gözlerinizden öpüyorum. İyi tatiller diliyorum sizlere” dedi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi