İstanbul Gündemi

ÜNLÜ SANATÇI AHMET ÖZHAN ÜMRANİYELİLERLE BULUŞTU

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
29 Mayıs 2017 Pazartesi 01:47

Ümraniye Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlikler kapsamında ünlü isimleri Ümraniyelilerle buluşturmaya devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlikler kapsamında ünlü isimleri Ümraniyelilerle buluşturmaya devam ediyor.

 Ümraniye Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinlikleri, birçok oyun ve film gösterimi, birbirinden değerli hocaların sohbetleri ve ünlü sanatçıların ilahi dinletileriyle devam ediyor.

Ramazan etkinlikleri kapsamında 28 Mayıs Pazar akşamı; iftardan önce çocuk tiyatrosu gösterimi yapıldı. Daha sonra kılınan teravih namazının ardından etkinlik çadırında, Sanatçı Ahmet Özhan´ın konseri gerçekleşti.  Programda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Hasan Can, sözlerine, tüm İslam aleminin ve Ramazan-ı Şerifini kutlayarak başladı. Başkan Hasan Can, ?Hoşgeldin Yâ şehri Ramazan? dedi. Ardından Belediye olarak yıllardan beri Ramazan programlarını 15 Temmuz Şehitler Meydanında yaptıklarını dile getiren Başkan Hasan Can, ?Artık 15 Temmuz Şehitler Meydanı´nda  yapmıyoruz  çünkü o meydanı hazırladığımız meydan projesi ile vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız? dedi.  Daha sonra Başkan Hasan Can, bu yılki Ramazan etkinlerinin yapılacağı meydandan ve etkinliklerden bahsetti. Başkan Hasan Can, ? İnşallah Ramazanı ağız tadıyla geçireceğiz. İlçe genelinde düğün salonlarında iftar sofralarımız var. Bu sene de dernek ve sokak iftarlarımız olacak. Ayrıca Tantavi Parkı´nda Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur olmak üzere Akit TV´de canlı yayınlar olacak ve dolu dolu bir Ramazan yaşayacağız? dedi. Konuşmalarını sürdüren Başkan Hasan Can, ?Senenin 365 günü aş evimizde pişirdiğimiz yemekleri ihtiyaç sahiplerine götürüyoruz. Ramazan´da da bu hizmetlerimiz devam edecektir? dedi. Ümraniye Belediyesi olarak sosyal projelere önem verdiklerini söyleyen Başkan Hasan Can, ?Öncelik olarak bize en çok ihtiyaç hisseden garibin, gurebanın, yetimin ve muhtacın elinden tutuyoruz? dedi. Sosyal marketlerden bahseden Başkan Hasan Can, ?İnşallah bu marketlerimizi seneye dörde çıkaracağız? dedi.  Başkan Hasan Can son olarak,  ?Bu mübarek akşamda tarih boyunca vatanı bayrağı ve dini için şehit olmuşlara Allah rahmet eylesin. Allah ramazanınızı iftarlarınızı ve sahurlarınızı mübarek etsin? diyerek sözlerine son verdi.

Ardından Ünlü Tasavvuf Sanatçısı Ahmet Özhan sahne alarak Tasavvuf müziğinin unutulmaz eserlerini seslendirerek Ümraniyelilere keyifli bir gece yaşattı.

Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can´ın yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi