İstanbul Gündemi

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’dan Ferhat Göçer’e gönderme! ‘Merak ettiğim...’

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Number1 Türk Fm’de Kadir Çetin’e konuk oldu. Kuşadası Sunset Beach’ten gerçekleşen yayında Akçıl dikkat çeken ifadeler kullandı.
Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’dan Ferhat Göçer’e gönderme! ‘Merak ettiğim...’
Haberler / Magazin
6 Temmuz 2023 Perşembe 13:59

Ferhat Göçer ile ilgili çok konuşulacak açıklamalara imza atan Sinan Akçıl, “Ferhat Göçer merak ettiğim bir kişi değil” dedi.

AKÇIL’IN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

“Ferhat Göçer beni Twitter’dan engellemiş. Sanırım eski eşimle bana düğünde yaşattığı yakışıksız olayın polemiği yüzünden… Güldüm geçtim kendisine. Aralarında kariyeri adına çok önemli hit şarkıların da olduğu 7, 8 şarkı veren bir adamı engellemesi çocukça bir hareket gibi geldi bana ama canı sağolsun. Zaten ben takip etmiyormuşum, merak ettiğim bir kişi değil.”

“DEMET AKALIN’A ŞARKI YAPTIM”

“Demet Akalın’a şarkı yaptım Okan Kurt her gün bu şarkıyı dinliyor arabada en yüksek sesle, Okan şarkı kokusunu çok iyi alır. Tam bir yaz hiti, hadi ismini de verelim şarkının adı “Her Yerde Çalıyor.”

“BÜYÜK BİR COŞKUYLA DEVAM EDİYOR”

“Ben daha çok halk konseri veriyorum, en son İzmir, İstanbul, Kağıthane ve Trabzon’da rekor kıran konserlere imza attık bu konserlerin toplam seyircisi 150 bini aşkındı. Yaz boyunca da halk konserlerimiz büyük bir coşkuyla devam ediyor.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi