İstanbul Gündemi

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ´NDEN MİNİK DOSTLARIMIZ İÇİN ÖRNEK PROJE

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
5 Temmuz 2017 Çarşamba 01:34

Yaz sıcaklarının artmasıyla birlikte Üsküdar Belediyesi, minik dostların mama ve su ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve geri dönüşüm bilincini kazandırmak amacıyla Üsküdar geneline  mama makinaları yerleştirdi.

İçerisinde su ve mama ünitesi bulunan mama makinalarına yan taraftan plastik şişe, atık pil, cam şişe atıldığı takdirde ön tarafta bulunan mama haznesine belli ölçüde mama aktarıyor. Su için ise yandaki su haznesinden veya ön taraftan su konuluyor. Böylelikle minik dostların mama ve su ihtiyacı karşılanırken plastik pet şişeler, atık piller ve cam şişeler geri dönüşüme kazandırılmış oluyor.

Mama makinaları,  hayvan severlerle ortak çalışma sonucu belirli aralıklarla kontrol edilip biriken geri dönüşüm ürünleri Temizlik işleri Müdürlüğü tarafından alınıyor, biten mama Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından takviye ediliyor. Mama makinalarının temizliği ise Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılıyor.

Şuan için Üsküdar sınırlarında 10 farklı mahallede mevcut olan mama makinalarının sayısının arttırılması planlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi