İstanbul Gündemi

ÜSKÜDAR´DA KASTAMONULULAR TEK YÜREK TEK BİLEK

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
16 Mart 2017 Perşembe 21:55

Halk oylaması sürecinde durmadan yorulmadan çalışmalarına devam eden AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Kastamonulularla buluştu. Kastamonu Banduma Gecesi adıyla organize edilen geceye AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanı Esat Kalay ve yüzlerce Kastamonu´lu katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇOK ÖNEMLİ

Kastamonulu hemşerilerinin yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, ?Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde böyle geceler çok önemlidir. İnanıyorum ki 16 Nisan´da ülkemiz için, milletimiz için, birlik ve beraberliğimiz için Haçlı zihniyetine ve tüm bölücü zihniyetlere en güzel cevabı vereceğiz? diye konuştu.

DEVLET MİLLET KAYNAŞMASININ ÖRNEĞİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise, ?Devlet ve millet kaynaşmasının en güzel örneklerinden birini yaşıyoruz. Birliğimiz daim olsun? ifadelerini kullandı.  Aynı zamanda Kastamonu´lu olan Fatma Benli de halk oylaması süreciyle alakalı olarak, 15 yıllık tek partili hükümet sayesinde hızlı kararlar alındığını ve Cumhurbaşkanlığı Seçim Sistemi ile istikrarın süreceğini belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi