İstanbul Gündemi

VATAN CADDESİ'NDE BÜYÜK REVİZYON

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Eylül 2020 Cumartesi 12:22

Çağlayan Mahalllesi‘nde bulunan Vatan Caddesi, yatırım planlaması kapsamında vatandaşların rahatı için daha modern, erişilebilir ve yeşil bir hale getirilecek. Yapılan proje kapsamında cadde tek şerit araç geçişi, tek şerit parklanma alanı olarak düzenlenecek, eskisine oranla kaldırımlarda önemli değişiklikler olacak. Caddenin 550 metrelik kısmı tekrar düzenlenerek, 57 araçlık otopark alanı oluşturulacak.

 

YEŞİLE BÜRÜNECEK

 

Cadde, 700 ton asfalt ve 4 bin 250 metre karelik granit taş döşenerek yenilenecek. 345 metre karelik alanın yeşillendirilmesi kapsamında da 100 tane şeker akçaağacı dikilerek, vatandaşlara nezih ortam sağlanacak. Çalışmayla ayrıca caddenin alt yapısı da bakımdan geçirilecek ve aydınlatma materyalleri yenilenecek.

 

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Vatan Caddesi‘nde devam eden çalışmaları ekibiyle yerinde inceledi. Burada vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Başkan Öztekin, ‘‘Çalışma tamamlandığında Vatan Caddesi‘nin çehresi değişecek. Araç ve yaya trafiği ile otopark sistemi düzene girecek. Hem esnafımız hem de vatandaşımız rahat nefes alacak. Çalışmayı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz‘‘ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi