İstanbul Gündemi

Vatandaşın "Bank” Talebine Jet Çözüm

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Mayıs 2015 Cuma 11:46

Mahalle ziyareti gerçekleştiren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, cami bahçesine bank talep eden bir vatandaşın bu isteğini, 15 dakika içinde yerine getirdi. 

Maltepe Başıbüyük mahallesini ziyaret eden ve vatandaşların kapısını çalarak, teker teker dertlerini dinleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Taş Ocağı Camisi ziyareti sırasında bir vatandaşın cami bahçesine talep ettiği bankların hemen getirilmesini sağladı. Bank talebinin 15 dakika içinde karşılanması, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Kılıç, cami bahçesine tente yapılması yönündeki talebin de en kısa sürede yerine getirileceği sözünü verdi.

YERİNDE HİZMET, YERİNDE ÇÖZÜM

Belediye görevlilerinin cami bahçesine yerleştirdiği banklara oturarak vatandaşlarla sohbet eden Kılıç, Göreve geldiğim günden bu yana, ‘yerinde hizmet yerinde çözüm' anlayışıyla sizlere hizmet ediyorum. Mahalle mahalle, sokak sokak geziyor, eksikliklerimizi, sorunlarımızı yerinde tespit ediyorum. Hemen çözüme kavuşturduğumuz sorunlarımız olduğu gibi, zamanla çözebileceğimiz sorunlarla da karşılaşıyoruz. Her zaman söylediğim gibi Maltepe'yi hep birlikte dönüştürüp, güzelleştireceğiz. Siz bizim yanımızda olursanız burada çözemeyeceğimiz sorun yok” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi