İstanbul Gündemi

Yavuz Ağıralioğlu’ndan flaş çıkış! ‘Hanımefendi seçimi kazanılamayacağını bildiği halde...’

14 Mayıs seçimi öncesi Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceğini açıklayan ve İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı bir yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Yavuz Ağıralioğlu’ndan flaş çıkış! ‘Hanımefendi seçimi kazanılamayacağını bildiği halde...’
Haberler / Politika
22 Haziran 2023 Perşembe 08:45

İYİ Parti'den ayrılan Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı bir programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu’nun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri siyaset gündemine bomba gibi düştü.

“İYİ PARTİ, BİLDİĞİNİ YAPAMADI”

Meral Akşener’in muhalefet tarafından seçimin kazanılmayacağına bilmesine rağmen Kılıçdaroğlu’nun adaylığını engelleyemediğini söyleyen Ağıralioğlu, “Hanımefendi kazanılamayacağını bildiği halde bu süreci engelleyemedi. Onun mesuliyeti daha ağır. 'Hiç kazanılamayacak bir denklem varsa o da budur'u defalarca dinledik ondan. İYİ Parti, bildiğini yapamadı” dedi.

“AKŞENER VARKEN YAPMAM”

İYİ Parti'ye dönüş şartını açıklayan Ağıralioğlu, “Akşener, 'Ben artık bırakıyorum, torunlarımı seveceğim, gelin üçüncü bir yol için milletin istikbaline koşun' derse koşarım. Akşener varken yapmam” diye konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi