İstanbul Gündemi

YETİM VE ÖKSÜZLERİN BAYRAMLIK SEVİNCİ

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
24 Ağustos 2017 Perşembe 18:50
Çekmeköy Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim ve öksüz çocukların bayramlık hediyelerini ailelere ulaştırdı. 

Çekmeköy Belediyesi geleneği devam ettirerek yetim ve öksüzlerin bayramlık hediyelerini ailelere takdim etti. Çocukların bayram sevincinin yarım kalmaması için yıllardır devam eden çalışma kapsamında;  102 ailenin 173 yetim ve öksüz çocuğunun bayramlık ihtiyaçları karşılandı. Çocuk başına 350 TL ayrılan bayramlık yardımı, bayrama bir hafta kala ailelere ulaştırıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ?Sosyal yardım konusunda çok hassasız. Komşusu açken tok yatan bizden değildir düsturu ile hareket ediyor; hem kendi kaynaklarımızla yardım yapıyor, hem de yardım yapacaklara vesile oluyoruz. Yardımların reklam malzemesi olmasını istemiyoruz ama bir yandan da hayırsever vatandaşlarımızı bu tür çalışmalara teşvik etmek için bu duyuruların gerekli olduğuna inanıyoruz. Yardımın miktarı önemli değil, herkes etrafında ihtiyacı olanları gözetirse dünya daha güzel bir yer olur,? dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi