İstanbul Gündemi

YSK Başkanı Ahmet Yener’den ilk açıklama! ‘Kurulumuza şu ana kadar yansıyan...’

YSK Başkanı Ahmet Yener açıklama yapmak üzere kameralar karşısına geçerek, cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi ile ilgili ilk açıklamasını yaptı.
YSK Başkanı Ahmet Yener’den ilk açıklama! ‘Kurulumuza şu ana kadar yansıyan...’
Haberler / Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 17:17

28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlandı. 2 adaylı seçimde oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla sona erdi.

YENER'İN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI ŞÖYLE:

“Bugün yapılan seçimde 2. tur oy verme süreci sona erdi. Kurulumuza şu ana kadar yansıyan, seçim sonuçlarına etki edecek herhangi bir olumsuz durum söz konusu değildir. Süreçte kurulumuza gelen itirazlar değerlendirildi, ilgili il ve ilçe seçim kurullarına gönderildi Seçimlere sağduyu ile katılım gösteren seçmenlerimize, cumhurbaşkanı adaylarımıza, temsilcilere, siyasi partilere, YSK'nın değerli üyelerine ve kurulumuzdaki siyasi parti temsilcilerine, sandıklarda görev alan tüm görevlilere, bizimle birlikte olan ilgili bakanlıklarımıza, güvenlik görevlilerimize ve süreci baştan beri bizimle takip eden basın mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi