İstanbul Gündemi

YÜRÜME ENGELLİ YUSUF CİHAN, AZMİ İLE AĞLATTI

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
3 Aralık 2020 Perşembe 15:29

Büyüyünce polis olmanın hayalini kuran ve polislere olan hayranlığı ile bilinen fiziksel engelli minik Yusuf Cihan, İstanbul Otizmle Yaşamak ve Farkındalık Derneği’nin girişimleri ile Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü‘nden gelen polis memurları ile buluştu.

İstanbul Otizmle Yaşamak ve Farkındalık Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında yürüme engelli Yusuf Cihan’ı hayran olduğu polis abileriyle buluşturdu. Polis üniforması giyen Yusuf Cihan, polis memurlarına bir gün mutlaka yürüyeceğinin ve büyüyünce polis olacağının sözünü verirken duygu dolu anlar yaşandı. Bu etkinlik ile mutluluğu yüzünden okunan Yusuf Cihan, yürüme azminin pekiştiğini söyledi. Yusuf, hayranlık duyduğu polislere için “özel harekat şarkısını” seslendirdi.

“EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİK”

İstanbul Otizmle Yaşamak ve Farkındalık Derneği Başkanı Demet Küçükgündüz, “Bizler Yusuf Cihan ve onun gibi tüm engelli  bireylerin hayatlarına dokunmayı, hayallerini gerçekleştirmeyi amaç edinerek faaliyetlerimizi bu yolda sürdürmeye devam etmekteyiz. Her zaman yanlarında olmaya gayret göstermekle birlikte, tüm engellerin sevgi ve ilgiyle aşılacağına yürekten inanıyoruz. En büyük engel sevgisizliktir” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi