İstanbul Gündemi

Zafer Partisi gündemden düşmüyor!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
20 Eylül 2022 Salı 19:44

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ‘ın talimatıyla birçok il başkanlığı binasına ‘Yerli ve Milli Escobar‘ afişleri asılmış ve afişler polisin müdahalesi sonucu indirilmişti. Konya‘da da Zafer Partisi İl Başkanlığı‘na asılan ‘Yerli ve Milli Escobar‘ afişinin polis ekipleri tarafından indirilmesinin ardından binaya dikkat çeken yeni bir afiş asıldı.

KİRA FİYATLARINA VURGU!

Kira fiyatlarına gönderme yapılan yeni pankartta, ‘Gücünüz yetiyorsa ev kiralarını indirin.’ ifadeleri yer aldı.

‘KİRADA KALMAK ÇOK ZOR’

Afişle ilgili açıklama yapan Zafer Partisi Konya İl Başkanı Salih Ümütkesmez, geliri düşük ailelerin kirada kalmalarının çok zorlaştığını söyledi. Milleti her alanda zorlu bir dönemin beklediğini kaydeden Ümütkesmez, ‘Kira artışları anormal boyuta ulaştı. Asgari ücretle çalışanların, emeklilerin tek maaşla geçinenlerin kirada kalmaları çok zorlaşıyor. Gurbette okuyan öğrencilerimizin ve ailelerinin işi daha zor. Devlet yurtlarında kalan öğrencilerimiz kısmen rahatlar. Orada da odalardaki öğrenci sayısını artırıyorlar. İktidarın eteklerinden tutan mutlu bir azınlık dışında milletimizi her alanda zorlu bir dönem bekliyor. Zafer Partisi olarak milletimizin sıkıntı yaşadığı her konuda çalışmamız devam edecektir.’ dedi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi