İstanbul Gündemi

"Bir süre yalnız kalacağım" diyen Aslı Enver erkek arkadaşıyla görüntülendi

Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
12 Haziran 2021 Cumartesi 15:52

Şarkıcı Murat Boz‘la yaşadığı aşk nedeniyle günlerce magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Aslı Enver, bir süredir aşka kapılarını kapatmıştı. Güzel oyuncu son olarak kimsenin tanımadığı erkek arkadaşıyla görüntülendi. Erkek arkadaşının elini Enver‘in omzuna atması gözlerden kaçmadı.
Gossippasta‘nın haberine göre Murat Boz‘dan ayrıldıktan sonra uzun bir süre aşka kapılarını kapatan Aslı Enver, gizemli erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Sırtı dönük olan Enver‘e eşlik eden kişinin kim olduğu merak konusu oldu.

DETAYI HERKES YAKALADI
Aslı Enver‘in erkek arkadaşıyla görüntülendiği anlardaki detay da gözlerden kaçmadı. Gizemli erkek arkadaşın sol elini, Enver‘in omzuna atması, aşk iddialarını güçlendirdi.

'BİR SÜRE YALNIZ KALACAĞIM'
Aslı Enver, geçtiğimiz aylarda özel hayatı hakkında çarpıcı bir açıklama yapmıştı. Enver, 'Yalnızım, bir süre daha öyle kalmayı düşünüyorum, böyle çok da mutluyum' ifadelerini kullanmıştı. Haber Merkezi / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi