İstanbul Gündemi

Bodrum sahillerinde dikkat çeken yoğunluk

Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
9 Haziran 2021 Çarşamba 17:39

Muğla Bodrum‘da ünlü plajlara akın eden yerli ve yabancı turistler denizin keyfini çıkardı.

Koronavirus salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan kademeli normalleşme döneminde, Bodrum‘daki sahiller de renklendi. 

Hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının 21 derece ölçüldüğü Bodrum‘da, sahiller turist ve tatilcilerin akınına uğradı. 

Gümbet, Kumbahçe ve Paşatarlası gibi plajlarda yoğunluk görüldü. 

 İstanbul‘dan tatil için kente gelen sağlık çalışanı Bensu Yılmaz (29), 'Kapanma nedeniyle çok bunaldık. Hava çok güzel, deniz sıcak ve güzel. Denizin keyfini çıkarıyoruz' dedi.

 İstanbul‘dan iş görüşmesi için kente geldiğini söyleyen Beren Cantürk (24) ise, 'Bodrum‘da yaz sezonu açıldı. Kısıtlamaların tamamen kalkarak, bir an önce normalleşmeye dönmek istiyoruz. Buraya hem iş hem tatil yapmak için geldim. Kademeli normalleşme döneminde yurt dışının açılmamasından dolayı şu an fazla kalabalık yok. Bizde bu fırsatı değerlendiriyoruz' dedi. HABER MERKEZİ/İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi