İstanbul Gündemi

18. Çatalca Erguvan Festivali´nde Yalın´dan Muhteşem Konser

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
25 Ağustos 2017 Cuma 18:02

Çatalcalıların büyük bir özlemle beklediği, muhteşem programlar ve etkinliklerle dolu dolu geçecek 18. Çatalca Erguvan Festivali başladı.

Çatalca´nın değerlerinin tanıtımının yapıldığı festivalde ilçe tanıtımı yanı sıra ilçenin özü olan değerler de yaşatılıyor. Bu kapsamda festivalin önemli bir bölümü Çatalca´nın ormanları,suyu,el değmemiş sahilleri ile tarımsal ve hayvancılık ile ilgili tanıtım ve bilinçlendirmenin yapılacağı etkinliklere ayrıldı. Konserler, söyleşi ve şiir dinletisi gibi birçok etkinliğin bünyesinde yer aldığı 18. Erguvan Festivali´nde spor, müzik, eğlence, kültürel faaliyetler yanı sıra Yöresel Börek Yarışması, Tavla Turnuvası, Sokak Basketbolu, Voleybol Turnuvası gibi turnuvalar ve yarışmalar da festivale renk katıyor. Ayrıca çocuklar için boyama şenliği ve Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri Erguvan Festivali´nin olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Ünlü sanatçı Yalın´dan muhteşem konser

Festivalde ilk gün, kokteyl ve resmi açılış töreni sonrası Mehmetçik Meydanı Festival Sahnesi´nde gerçekleştirilen halk konseri ile devam etti.

Programda Çatalca halkının beğenerek dinlediği ünlü sanatçı Yalın sahne aldı. Sevilen parçalarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Yalın´a Çatalcalılarda hep birlikte eşlik etti. Binlerce kişi ile sevilen şarkılarını söyleyen sanatçı duygusal şarkılarla başladığı konserine hareketli parçalarla devam etti. Konser sırasında Çatalca´da ve böylesine coşkulu bir seyirci önünde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Yalın, Çatalcalılarla buluşmasını sağlayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara´ya teşekkür etti.

Çatalca ile gurur duyuyoruz

Konser arasında CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat bir konuşma yaptı. Canpolat konuşmasında, ?Atatürk´ün talimatıyla kurulan demokrasimize, cumhuriyetimize, Ulu Önder Atatürk´ümüze sahip çıkan Çatalca´mızla gurur ve onur duyuyorum. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara´ya da bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum? sözlerinin ardından ünlü sanatçı Yalın´a da teşekkür ederek plaket verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi