İstanbul Gündemi

7'den 70'e İstanbullular pedal çevirecek

İsbike Bisiklet Okulu, ilk olarak 2021 yılında eğitimlerine başladı. Eğitim ile şehir trafiğinde alternatif ulaşım aracı olarak öne çıkan ve her geçen gün farklı yaş grupları tarafından tercih edilen bisiklet kullanımının yaygınlaşması amaçlanıyor.
7'den 70'e İstanbullular pedal çevirecek
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Haziran 2023 Cumartesi 11:31

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İSPARK AŞ’nin, binlerce kişiye ücretsiz eğitim veren ve geleneksel hale gelen “İsbike Bisiklet Okulu” kapılarını yeniden açtı.

4 SAATTE BİSİKLET KULLANMAYI ÖĞRENİYORLAR

Yenikapı ve Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda, deneyimli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen eğitimlere, 7-12 yaş arası çocuklar, 12-16 yaş arası gençler ve 18 -70 yaş arası yetişkinler katılabiliyor. Maltepe Orhangazi Şehir parkında ve Yenikapı Bisiklet Evinde verilecek eğitimlerle 4 saat gibi kısa bir sürede, 7’den 70’e binlerce kişi, dikkatli ve trafik kurallarına uygun bisiklet kullanmayı öğreniyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi