İstanbul Gündemi

Beşiktaş’ta Kelebek Festivali kapılarını açıyor

2008 yılından bu yana düzenlenen Kelebek Festivali, Uluslararası Rotary 2420. Bölge Rotaract Temsilciliği ve Beşiktaş Belediyesi iş birliğiyle 4 Haziran’da Dilek Sabancı Parkı’nda düzenlenecek.
Beşiktaş’ta Kelebek Festivali kapılarını açıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Haziran 2023 Perşembe 16:45

"Kozaları Yırtıp Uçma Zamanı" sloganı ile başlatılan festival, 13. kez her yaştan insanı kelebekleri özgür bırakmak için Dilek Sabancı Parkı’na davet ediyor. Bu sene yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan festivale, 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerden etkilenen depremzede çocuklar ve aileleri de katılım gösterecek.

BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Her yıl bahar aylarında gerçekleşen ve dezavantajlı gruptaki çocukları eğlenceli birçok etkinlikle buluşturan Kelebek Festivali kapsamında sahne gösterileri, sanat ve el işi atölyeleri, müzik, dans, eğlenceli oyunlar ve birbirinden farklı aktiviteler düzenlenecek. Engelli çocuklar ve aileleri ile engelli olmayan bireylerin bir araya gelerek kaynaşacağı festival, her kesimden engelli bireyin katılımına açık olacak.

FESTİVAL PROGRAMI:

Tarih: 4 Haziran 2023 Pazar

Saat: 10.00 - 17.00

Yer: Dilek Sabancı Parkı

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi