İstanbul Gündemi

Abdullah Günaylı’dan Kurban Bayramı kutlaması

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
10 Temmuz 2021 Cumartesi 23:22

Büyük bir özlem ve heyecanla beklenen Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Sarıyer Belediye Meclisinden kutlama mesajları gelmeye başladı. AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Abdullah Günaylı, Meclis’ten yaptığı kutlama konuşmasında:

‘‘KURBAN BAYRAMI’NA KAVUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ’’

“Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği dini ve milli duygularımızın perçinlendiği toplumsal yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Kurban Bayramı’na kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Kurban Bayramı’nın öncelikle milletimize ve tüm İslam Alemi’ne ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah‘tan niyaz ediyoruz. Bayram gününde dostlukların, kardeşliklerin en güçlü olduğu bu dönemde dostlarımızı, komşularımızı ve fakir-fukarayı da ihmal etmemek büyük önem arz etmekte. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Sarıyerli Hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor ve kutluyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, daha nice bayramlarda buluşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi